Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - comfortabele vakantiegites in de Auvergne
 
Garmin wandel GPS met alle wandelroutes

Wandelroutes direct vanuit de gîtes

Maison Van Stijn bevindt zich in een wandelgebied bij uitstek. Elke gîte beschikt over een wandelboekje die u tijdens uw vakantie als gids kunt gebruiken. Daarnaast kunt u gebruik maken van stafkaarten en van door ons beschreven wandelroutes. De wandeltochten varëren van moeilijkheidsgraad en duur, zijn alle zeer afwisselend van aard en bieden prachtige vergezichten.

Exclusief voor onze gasten hebben wij een onlinebestand aangemaakt met te downloaden gpx bestanden die een keur aan wandelingen bieden, die wij zelf hebben gelopen. Naast de bestanden treft u een korte beschrijving van de wandeling inclusief kaartje (zodat tevens via het kaartje de route kan worden gelopen). De link naar dit bestand ontvangt u van ons voor uw verblijf in één van onze gîtes. Als u over een smartphone of een wandel gps beschikt die gpx-bestanden kan lezen, kunt u door de bestanden te downloaden de betreffende routes volgen.

Mocht u geen gebruik kunnen maken van een wandelapp op een smartphone, dan hebben wij voor u -tegen een kleine vergoeding- een Garmin wandel GPS beschikbaar waarin alle routes zijn opgeslagen. Met deze wandel gps weet u altijd waar u bent en zult u nooit meer verdwalen, op bewegwijzering hoeven letten of gehannes hebben met stafkaarten.

Veel routes vertrekken direct vanaf uw gîte, hieronder ziet u een aantal overzichten:

 

wandeltochten vertrekkend vanaf Maison Van Stijn

 

wandeltochten vertrekkend vanaf Maison Van Stijn

 

wandeltochten vertrekkend vanaf Maison Van Stijn

 

wandeltochten vertrekkend vanaf Maison Van Stijn

PRIJS INCLUSIEF:
  - wifi
  - beddengoed
  - bedopmaak-service bij aankomst
  - 200 KWh elektra + water
  - toeristenbelasting
  - eindschoonmaak

VOLLEDIG OMHEINDE TUIN
PER GÎTE OMHEIND TERRAS

Verbouwen zonder grenzen