Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites
 
Trees, Gerti, Ellen, Bolivar en Maurice

Even voorstellen

Wij heten u graag van harte welkom in de schitterende Auvergne. Ons motto: Rust, Ruimte, Natuur en Comfort: Een vakantie om bij te komen! In 2006 verruilden wij - de zussen Gerti ('68) & Ellen van Stijn ('71) - de stad voor een leven in de schitterende Franse Auvergne. Wij wonen hier samen met onze moeder Trees ('43) en onze honden Bolivar (2008) en Maurice (2015) en verhuren het hele jaar door - dus ook tijdens de wintersport! - 3 sfeervolle gites.

Wij vielen voor de prachtige natuur, de ruimte en rust en natuurlijk het Franse leven. Ons plekje in Egliseneuve is extra speciaal omdat het omringd wordt door natuurschoon, waardoor het hier fantastisch wandelen (met of zonder hond), fietsen en watersporten is, terwijl we op loopafstand van het dorp met alle voorzieningen zitten. 's Winters staan we binnen het kwartier op de pistes (skiën op bijna 90 km aan pistes!) en 's zomers kunnen we heerlijk verkoeling zoeken bij het riviertje op ons terrein. Bovendien is het gebied nog niet overspoeld door het massa toerisme. Je kunt hier dus uitstekend onthaasten en tot rust komen en tevens pittoreske, authentieke Franse dorpjes met hun wekelijkse marktjes bezoeken, terrasjes pikken en kastelen & andere bezienswaardigheden bezichtigen.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze gasten met volle teugen van hun welverdiende vakantie en rust kunnen genieten. Dat begint bij ons met een gastvrij onthaal en een "brandschone", zeer comfortabele gite met alle privacy. Verder doen wij u, desgewenst, met plezier tips aan de hand over uiteenlopende zaken en kunt u gebruik maken van onze Table d'Hôte. Op deze website kunt u niet alleen terecht voor alle informatie en heel veel foto's, maar ook voor de reacties die onze gasten in het gastenboek hebben achtergelaten.

Wij hopen u te mogen begroeten op deze schitterende plek midden in de Auvergne. U bent -evt. samen met uw huisdieren- van harte welkom!

Gerti & Ellen van Stijn

 

Uw gastvrouwen: Gerti,Ellen en Trees van Stijn