Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites
 

Uw hond vers voeren tijdens de vakantie

Steeds meer van onze gasten zijn het gewend om hun hond(en) thuis rauw/vers te voeren. Op vakantie is dat vaak lastig. Waar kun je complete rauwe/verse hondenmenu’s kopen? Bij ons is dit geen enkel probleem! Als u uw hond tijdens uw vakantie vers wilt voeren dan kan dat!

Wij hebben voor een BARF-compleet-menu gekozen waar u verder niets aan toe hoeft te voegen – gemak dient tenslotte de mens tijdens de vakantie- het “Power-mix-met-aardappelen-menu”. Dit betreft een mix van grof gemalen pensmaag (40%) en gemalen rundernekvlees (40%), gemengd met verse aardappelen (20%). Het grote voordeel van dit BARF-product is het hoge gehalte aan ijzer, vitamine B, vitamine E, mineralen en sporenelementen. Door het hogere vetpercentage in de spieren van de rundernek krijgt uw hond extra energie en dat kan hij goed gebruiken op de wandelingen en de zwempartijtjes die u hier op vakantie gaat maken!

Wat moet ik doen?
U wilt uw hond tijdens uw vakantie vers voeren? Geeft u dan bij de reservering van uw gite aan hoeveel kilo “Power-mix-met-aardappelen” u wilt bestellen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling in de vriezer klaar ligt als u arriveert.
U berekent de hoeveelheid als volgt: Gemiddeld eet uw hond 2% à 2,5% van zijn lichaamsgewicht aan “Power-mix” per dag. Dus een hond van 20 kilo eet ca. 400/500 gram per dag, een hond van 25 kilo eet ca. 500/625 gr. per dag etc. De pakketten gaan per kilo. Het is niet mogelijk om afwijkende hoeveelheden te bestellen. Prijs per kilo: € 4,95