Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites
 
Maison Van Stijn
Gerti & Ellen van Stijn
42, Route de Besse
63850 Egliseneuve d'Entraigues
 
Land Frankrijk
Mobiel +33(0)6 71 17 97 47
Telefoon +33(0)4 73 71 53 28
E-mailadres: info@maisonvanstijn.net
 
Domaine Maison van Stijn

Klik hier voor een routebeschrijving

Coördinaten: 45º24’37.00”N - 2º49’50.00”O 

BOEKEN:
U kunt boeken/reserveren door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Graag vernemen wij in dit formulier met hoeveel personen u wilt komen en welke gîte u wilt boeken.

Indien u één of meerdere honden mee wilt brengen vernemen wij graag het aantal en het ras. Dit laatste omdat Frankrijk strenge regels hanteert voor wat betreft de zgn. gevaarlijke rassen en wij graag teleurstellingen en/of problemen willen voorkomen. 

ANNULEREN:
Helaas kan het ook u ovekomen dat u uw vakantie moet annuleren/afbreken wegens omstandigheden die uzelf, uw naasten of uw hond(en) betreffen. Daarom raden wij u aan om voor uw vakantie een goede annulerings- en reisverzekering af te sluiten voor uzelf en uw hond(en). Denk hierbij aan reis-, ongevallen-, aansprakelijkheids-, ziektekosten- en annuleringsverzekering. Houdt er rekening mee dat niet alle annulerings-/reisverzekeringen uw hond(en) meeverzekeren. Check dit bij uw (reis)verzekeraar. Het is mogelijk om een losse verzekering af te sluiten waarbij ook uw hond meeverzekerd is. Kosteloos annuleren is niet mogelijk.