Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

Gerti, Ellen en Trees,
Alweer is een leuke vakantie voorbij, alweer hebben wij met onze Keesjes genoten, alweer hebben wij kunnen genieten van enkele heerlijke maaltijden, alweer hebben wij opnieuw gereserveerd: hoe kan het ook anders! Hopelijk genieten jullie honden nog van enkele lekkere snacks, de onze bevelen ze alvast aan:-) Laat het lokale biertje uit Vorst Laakdal smaken.
Tot volgende jaarwisseling!
Leen, Peter en de hondjes Charlie, Eva, Babs, Sera en Casper
Gîte 3 Etoiles - 04-01-2020

Leen, Peter en de hondjes Charlie, Eva, Babs, Sera07-01-2020 17:34

Lieve Ellen, Gerti en Trees,
We zijn de tel een beetje kwijt, maar we denken dat we hier nu al voor de 6e keer geweest zijn. We hebben genoten van het samen zijn, de wandelingen en het lekkere eten!
Veel groeten,
Luc, Katrijn, Ward en Brecht
Gîte 3 Etoiles, 28-12-2019

Luc, Katrijn, Ward en Brecht07-01-2020 17:29

Lieve Trees, Gerti en Ellen,
Het weekje rond Nieuw Jaar was snel voorbij …
En het was gelukkig knalvrij!
De gites van Maison van Stijn,
maakten ons verblijf fijn.
De wandelingen door de natuur met de honden,
en oliebollen eten tot we niet meer konden :-)
We nemen warme herinneringen mee naar huis,
want we voelden ons in Egliseneuve echt thuis.
Gite du Bois I & Gite du Bois II
Albert & Lettie en Jack & Yelena
De Bearded Collies Balou en Caramel en de Border Collie Gugi

Lieve dames,
Iedere keer bezoeken wij een ander gedeelte van Frankrijk. Wij wonen zelf sinds 2007 in de Lot, maar wat is het hier ook ongelooflijk mooi, met meren en watervallen.
De gîte is gezellig en Blondy had het ook fijn in de tuin. Lekker gewandeld bij Lac Pavin en Lac Chambon. Morgen weer terug naar ons maison in de Lot.
Hartelijk dank voor alles,
Arie, Sjany en hond Blondy
Gite 3 Etoiles 1 november 2019

Arie, Sjany en hond Blondy14-11-2019 11:11

Lieve Gerti, Trees en Ellen,
Voor de vierde keer hier! Wat geweldig om weer hier te zijn! Prachtig om het herfst seizoen gezien te hebben! Prachtig weer gehad en ook wat regen, maar dat hoort er bij. We hebben ons weer prima vermaakt. Mooie wandelingen gemaakt, heerlijk van de haard genoten. De laatste 2 dagen veel zon gehad, kasteel van Murol, Lac Chambon, echt een aanrader. Zaterdag nog een laatste mooie wandeling gemaakt, heerlijk in de zon, 20 graden. Wij komen zeker nog eens terug. Wij wensen jullie een fijne winter toe!!!
Lieve groetjes, Patrick, Christy, Ferencz, Thierry en Kyran (Whippet)
Gite 3 Etoiles 20/10-27/10/2019

Patrick, Christy, Ferencz, Thierry en Kyran (Whipp14-11-2019 11:06

Voor de derde keer bij Maison van Stijn. De weergoden waren ons dit keer niet gunstig gezind, maar we hebben ons prima vermaakt. Chateau Murol is echt een aanrader. Honden mogen mee naar binnen. Leuk spektakel met paarden en voor kinderen goed te begrijpen. Leuk inkijkje in de Middeleeuwen.
Tot volgend jaar!
Matthijs, Elly, Fred en Wilma
Gîte du Bois I - 19/10-26/10/2019

Elly, Matthijs en Wilma en Fred (Labradors)14-11-2019 10:58

Beste Ellen & Gerti,
Wij hebben een fantastische week gehad! Een gezellig huisje waar ook de honden zich erg op hun gemak voelden. Prachtige omgeving; elke dag hebben we tochtjes gemaakt, ik heb honderden foto's gemaakt! Daar ga ik een fotoboek van samenstellen zodat we een mooie herinnering houden aan onze eerste buitenlandse vakantie als "pensionada's". Speciaal dank je wel voor het heerlijke eten, zo gezellig was het! Ik hoop dat we nog eens terug kunnen komen. Misschien in het voorjaar. Heel veel lieve groetjes. Zodra ik thuis ben, schrijf ik deel 2 over Henri + Jacques! Ha,ha, het aller beste, adieu et au revoir.
Mieke, Paul en de honden Kendall & Monte
Gite du Bois I / 11-10-2019

Mieke, Paul en Kendall & Monte17-10-2019 15:23

Hoi Gerti, Ellen & Trees,
Wij hebben wederom een superfijne vakantie gehad! Helaas wat minder mooi weer dan 2 jaar terug, maar toch hebben we de mooie omgeving verder kunnen ontdekken. De avonden met zijn allen samen waren super gezellig & bovendien was het eten ook nog eens heerlijk! Jullie zijn echt topgastvrouwen, altijd vriendelijk en klaar om vragen te beantwoorden. Wij hebben er alvast weer van genoten en hopen dat wij hier snel terug mogen zijn!
Vele groetjes, Joyce, Bert en de honden Trippie, Zora en India
Gîte du Bois II - 12/10/2019

Joyce, Bert en de honden Trippie, Zora en India17-10-2019 15:16

Beste Gerti, Ellen en Trees,
We hebben twee heerlijke weken gehad. De prachtige gite die heel sfeervol is ingericht en van alle gemakken voorzien. Het schitterende gebied waar we de nodige rondritten en wandelingen hebben gemaakt. De vele meren waar Elmo en Olav onze Flatcoats naar hartenlust konden zwemmen en hun tomeloze energie kwijt konden.
Maar vooral jullie gastvrijheid, heel erg bedankt voor alles. Komen zeker terug.
Lieve groet, Cor & Frida en Elmo & Olav (Flatcoats)
Gîte les 3 Etoiles, 4 oktober 2019

Cor & Frida en de Flatcoats Elmo & Olav08-10-2019 12:54

Beste Gerti, Ellen en Trees,
Daar waren we weer. Maar liefst voor de vierde keer. Dit keer ook 1 hond meer. En wat begonnen we met mooi weer! Volop zon en ca. 28 graden. We hebben de eerste week dan ook alleen maar korte wandelingen gemaakt van project Horizon. We hebben maar liefst 7 van de 11 kunstwerken bezocht. Vanaf zondag werd het regenachtig, maar dat was op zich niet erg, want eindelijk kon de openhaard aan. Ook hebben we weer genoten van al dat heerlijke eten. Op zondag take away menu, kip, patat en appelmoes! Op woensdag de Table d'hôte samen met de andere gasten. Ook vrijdag de lekkere pizza's met z'n allen gegeten. En nu vanavond weer voor de laatste keer Table d'Hôte met de andere gasten. Dat zal ook vast weer smullen worden. Helaas gaan we morgen weer naar huis.
Hopelijk tot een volgende keer.
Groetjes, Mark, Sanne en de honden Blitz, Pepper en Nacho
Gîte du Bois II, woensdag 25 september

Mark, Sanne en de honden Blitz, Pepper en Nacho28-09-2019 20:15

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [51]
Reactieformulier

Reactieformulier