Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

Lieve dames,
Iedere keer bezoeken wij een ander gedeelte van Frankrijk. Wij wonen zelf sinds 2007 in de Lot, maar wat is het hier ook ongelooflijk mooi, met meren en watervallen.
De gîte is gezellig en Blondy had het ook fijn in de tuin. Lekker gewandeld bij Lac Pavin en Lac Chambon. Morgen weer terug naar ons maison in de Lot.
Hartelijk dank voor alles,
Arie, Sjany en hond Blondy
Gite 3 Etoiles 1 november 2019

Arie, Sjany en hond Blondy14-11-2019 11:11

Lieve Gerti, Trees en Ellen,
Voor de vierde keer hier! Wat geweldig om weer hier te zijn! Prachtig om het herfst seizoen gezien te hebben! Prachtig weer gehad en ook wat regen, maar dat hoort er bij. We hebben ons weer prima vermaakt. Mooie wandelingen gemaakt, heerlijk van de haard genoten. De laatste 2 dagen veel zon gehad, kasteel van Murol, Lac Chambon, echt een aanrader. Zaterdag nog een laatste mooie wandeling gemaakt, heerlijk in de zon, 20 graden. Wij komen zeker nog eens terug. Wij wensen jullie een fijne winter toe!!!
Lieve groetjes, Patrick, Christy, Ferencz, Thierry en Kyran (Whippet)
Gite 3 Etoiles 20/10-27/10/2019

Patrick, Christy, Ferencz, Thierry en Kyran (Whipp14-11-2019 11:06

Voor de derde keer bij Maison van Stijn. De weergoden waren ons dit keer niet gunstig gezind, maar we hebben ons prima vermaakt. Chateau Murol is echt een aanrader. Honden mogen mee naar binnen. Leuk spektakel met paarden en voor kinderen goed te begrijpen. Leuk inkijkje in de Middeleeuwen.
Tot volgend jaar!
Matthijs, Elly, Fred en Wilma
Gîte du Bois I - 19/10-26/10/2019

Elly, Matthijs en Wilma en Fred (Labradors)14-11-2019 10:58

Beste Ellen & Gerti,
Wij hebben een fantastische week gehad! Een gezellig huisje waar ook de honden zich erg op hun gemak voelden. Prachtige omgeving; elke dag hebben we tochtjes gemaakt, ik heb honderden foto's gemaakt! Daar ga ik een fotoboek van samenstellen zodat we een mooie herinnering houden aan onze eerste buitenlandse vakantie als "pensionada's". Speciaal dank je wel voor het heerlijke eten, zo gezellig was het! Ik hoop dat we nog eens terug kunnen komen. Misschien in het voorjaar. Heel veel lieve groetjes. Zodra ik thuis ben, schrijf ik deel 2 over Henri + Jacques! Ha,ha, het aller beste, adieu et au revoir.
Mieke, Paul en de honden Kendall & Monte
Gite du Bois I / 11-10-2019

Mieke, Paul en Kendall & Monte17-10-2019 15:23

Hoi Gerti, Ellen & Trees,
Wij hebben wederom een superfijne vakantie gehad! Helaas wat minder mooi weer dan 2 jaar terug, maar toch hebben we de mooie omgeving verder kunnen ontdekken. De avonden met zijn allen samen waren super gezellig & bovendien was het eten ook nog eens heerlijk! Jullie zijn echt topgastvrouwen, altijd vriendelijk en klaar om vragen te beantwoorden. Wij hebben er alvast weer van genoten en hopen dat wij hier snel terug mogen zijn!
Vele groetjes, Joyce, Bert en de honden Trippie, Zora en India
Gîte du Bois II - 12/10/2019

Joyce, Bert en de honden Trippie, Zora en India17-10-2019 15:16

Beste Gerti, Ellen en Trees,
We hebben twee heerlijke weken gehad. De prachtige gite die heel sfeervol is ingericht en van alle gemakken voorzien. Het schitterende gebied waar we de nodige rondritten en wandelingen hebben gemaakt. De vele meren waar Elmo en Olav onze Flatcoats naar hartenlust konden zwemmen en hun tomeloze energie kwijt konden.
Maar vooral jullie gastvrijheid, heel erg bedankt voor alles. Komen zeker terug.
Lieve groet, Cor & Frida en Elmo & Olav (Flatcoats)
Gîte les 3 Etoiles, 4 oktober 2019

Cor & Frida en de Flatcoats Elmo & Olav08-10-2019 12:54

Beste Gerti, Ellen en Trees,
Daar waren we weer. Maar liefst voor de vierde keer. Dit keer ook 1 hond meer. En wat begonnen we met mooi weer! Volop zon en ca. 28 graden. We hebben de eerste week dan ook alleen maar korte wandelingen gemaakt van project Horizon. We hebben maar liefst 7 van de 11 kunstwerken bezocht. Vanaf zondag werd het regenachtig, maar dat was op zich niet erg, want eindelijk kon de openhaard aan. Ook hebben we weer genoten van al dat heerlijke eten. Op zondag take away menu, kip, patat en appelmoes! Op woensdag de Table d'hôte samen met de andere gasten. Ook vrijdag de lekkere pizza's met z'n allen gegeten. En nu vanavond weer voor de laatste keer Table d'Hôte met de andere gasten. Dat zal ook vast weer smullen worden. Helaas gaan we morgen weer naar huis.
Hopelijk tot een volgende keer.
Groetjes, Mark, Sanne en de honden Blitz, Pepper en Nacho
Gîte du Bois II, woensdag 25 september

Mark, Sanne en de honden Blitz, Pepper en Nacho28-09-2019 20:15

Lieve dames,
Ons weekje bij jullie zit er morgen op. Veel te kort, het is voorbij gevlogen, maar zo gaat het altijd als het ergens goed is. We willen jullie dan ook bedanken voor jullie gastvrijheid en warme onthaal. We vonden onze gite super comfortabel en proper. Knus en gezellig ingericht, fantastisch. We hebben genoten van jullie kookkunsten en hebben kunnen ervaren dat lekker en gezond perfect kunnen samengaan.
Bedankt en à la prochaine,
Rita, Danny en Boke
Gîte les 3 Etoiles, 20 september 2019

Rita, Danny en Boke (Labradoodle)28-09-2019 20:07

Lieve dames,
Wat hebben wij en ons Lobke genoten van onze 14 dagen bij Maison van Stijn! Het was als een echt "sterrengerechtje", voorzien van alle ingrediënten: prachtige omgeving, superfijne wandelingen, lekkere table d'hôte en pizza's, avontuur = boer/trekkabel:-), zalig weertje, koeien met belletjes, omringd door vrienden....en dit alles overgoten met jullie warme en hartelijke gastvrijheid.
Gerti, Ellen, Trees, dikke merci voor alles! Het gaat jullie goed en tot de volgende keer.
Lieve groetjes, An, Maddy en Lobke
Gîte du Bois I 7/09 - 21/09/2019

An, Maddy en Labradoodle Lobke28-09-2019 20:02

Beste dames,
We zijn hier maar 1 weekje geweest maar we hebben best veel km te voet afgelegd. Het huisje was tiptop in orde en alles is aanwezig. Ook jullie kookkunsten en de leuke babbel hebben we enorm geappricieerd. Doen jullie zo maar rustig voort, zo zullen jullie nog vele tevreden gasten mogen ontvangen. Dank je wel en misschien tot ziens.
Rudi & Erna & Labradoodle Biba
Gite du Bois II, 14-09-2019

Rudi & Erna en Biba (Labradoodle)15-09-2019 18:36

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [51]
Reactieformulier

Reactieformulier