Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

Ellen, Gerti & Trees,
Wat zijn wij blij dat we jullie gasten mochten zijn. In onze eigen stek konden we doen wat we wilden. Daarnaast konden we genieten van de “voetjes onder de tafel schuiven” tijdens het zalige kerstdiner en de gemeenschappelijke maaltijd. De take-away kip, de pizza en de quiche; allemaal even heerlijk. De mooie omgeving waar we heel wat van zagen tijdens onze uitstapjes, om dan terug te komen naar onze stek bij de heerlijke kachel. Wat het weer betreft, het leek wel lente ipv winter. En dan nog Hector, die had de tijd van zijn jonge leventje met de buurmeiden Caramelle & Balou. Hij was ook steeds welkom in jullie petite resto. Hij kon hier heerlijk weg & weer “vliegen’’ rond de gites. Wat moet het heerlijk zijn voor Bolivar en Maurice om hier voor altijd te zijn. Bedankt geboren gastvrouwen!
Tot ziens,
Luc, Nathalie, Noël & Maddy en poot en lik van Hector (tekkel)
29 december 2018 – Gite du Bois II

Luc, Nathalie, Noël, Maddy en tekkel Hector31-12-2018 11:53

Beste Ellen, Gerti & Trees,
Het was alweer een erg leuke vakantie! Het weer zat mee en we hebben ons geen seconde verveeld. Het kerstdiner en de table d'hôte waren geweldig! Ward was ook erg blij met zijn speciale pizza (de eerste pizza die hij ooit gegeten heeft).
Veel groetjes van Luc, Katrijn, Ward en Brecht
Gite les 3 Etoiles, 29 december 2018

Luc, Katrijn, Ward & Brecht31-12-2018 11:41

Beste Ellen en Gerti,
We hebben fantastisch genoten van deze vakantie. De week is voorbij gevlogen! De honden (en wij) hebben een heerlijke tijd gehad. De omgeving en de mooie wandelingen hebben ons helemaal betoverd. Jullie ontvangst was zeer hartelijk en zorgde er voor dat we ons direct thuis voelde. Het is heel fijn dat we steeds bij jullie terecht konden met al onze vragen. We kijken al uit naar september om hier terug te zijn! Veel groetjes, Janne en Nick en de honden Qooper en River
ps. Gerti, wauw; echt heerlijke preitaart!
Gîte 3 Étoiles , 10/11/2018

Janne en Nick en Qooper en River (Golden retriever12-11-2018 19:31

Hoi lieve zusjes Gerti & Ellen,

Mijn super vakantie zit erop maar ik heb héérlijk kunnen ontspannen en ook genieten van jullie gastvrijheid en het lekkere eten!
Ook men trio heeft kunnen genieten van de leuke 'survival'-tochtjes die we gemaakt hebben :-)

Ellen, sterkte met de rug en succes beide met de toekomstplannen .. looking gooooood !

Graag tot de volgende keer met hopelijk nog steeds mijn trio.
Leen en men windhonden trio Fugin, Fidgi en Ella
Gîte 3 Etoiles -22/09/2018

Leen05-10-2018 08:49

Lieve Gerti, Ellen en Trees,
En weer een heerlijke week genoten! We voelen ons inmiddels "kind aan huis" en genieten altijd weer van jullie gezelschap, de omgeving en de heerlijke wandelingen.
Kortom, we hopen op nog vele herhalingen.
Liefs, Connie, Winnie en Sara (Labrador)
Gite du Bois II - 28-9-2018

Winnie & Connie en Labrador Sara01-10-2018 18:06

Beste Gerti, Ellen en Trees,
Doen we het wel, doen we het niet?? Elke keer als we jullie huis voorbij zagen komen dachten we "tja heel mooi, maar Frankrijk!!" Dit jaar toch gegaan en totaal geen spijt!
Mooi huis -geweldig voor honden- heerlijke wandelomgeving, leuke dorpjes, fijn ontvangst, schoon huisje en Gerti kan heerlijk koken.
Wij zijn heerlijk uitgerust, lekker gezond en vele kilometers in de benen.

Lieve groet, Ingrid & Jolanda

Dikke knuffel van River, die vond het huis geweldig leuk en de grote tuin en veel vriendjes

Gite du Bois I - 22 sept / 30 sept 2018

Ingrid, Jolanda en Toller River01-10-2018 18:03

Beste Gerti & Ellen,
We willen jullie bedanken voor de super mooie accommodatie in dit prachtige gebied. We hebben ultiem genoten van alle mooie vulkanen/bergen en de magische watervallen. We wensen jullie heel veel plezier en succes met het naleven van alle dromen . Wij zullen jullie aanraden bij vrienden!
Groetjes, Bram, Rochelle en Dino (hond)
Gite 3 Etoile - 22/9/'18

Bram, Rachelle en de hond Dino01-10-2018 17:56

Beste Gerti & Ellen,
We hebben genoten van de sfeervolle gîte! Je voelt je hier meteen thuis! We hebben hier heerlijk gewandeld en het eten was super lekker! Bedankt voor de goede zorgen.

Groeten van Edwin & Laura en poot van Saar
Gîte 3 Etoiles - 15/9/18

Edwin, Laura & Saar16-09-2018 15:06

Trees, Gerti & Ellen,
Al maanden verheugden wij ons in 't vooruitzicht naar Gîte du Bois I & II te komen; twee stellen, 4 honden. Geen idee wat we van de Auvergne konden verwachten. Wat een feest om aan te komen bij hartelijke mensen, een prachtige gîte en de mogelijkheid om mee te eten of te laten bezorgen aan huis. Dan de Auvergne zelf, bergen, vlaktes, bossen en meren. Wat een afwisselend landschap! We hebben vanwege 't heerlijke weer veel aan de meren gezeten. Lac de Lastioulles is echt een aanrader. Wat een plek en wat een helder water. Ook de terug wandeling van Puy de Dôme naar beneden is een aanrader. Rondje Lac Pavin is prachtig! Na al diverse departementen in Frankrijk te hebben bezocht, vinden wij dit wel een heel erg mooi gebied, dus terug komen gaat zeker gebeuren.
Dank jullie wel voor de gastvrijheid!
Louis, Dorien en de Spaanse waterhonden Bente & Pleun
Gîte du Bois I - 25/8 t/m 8/9/2018

Louis, Dorien en de Spaanse waterhonden Bente & Pl09-09-2018 12:12

Beste Gerti & Ellen,
Wat heeft dit alles onze verwachtingen overtroffen! Wat die verwachtingen precies waren, wist ik eigenlijk ook niet, maar zoals dit was het niet. De gîte is net een eigen huisje, de gastvrijheid is hartverwarmend en de natuur hier adembenemend! Samen met onze vrienden en onze honden hebben we werkelijk een super vakantie gehad. Graag zouden wij nog eens komen!
Veel liefs, Johan & Hetty en de honden Rebbel & Pluto
Gîte du Bois II - 25/8 t/m 7/9/2018

Hetty, Johan en de honden Rebbel en Pluto09-09-2018 12:03

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [48]
Reactieformulier

Reactieformulier