Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

Lieve dames,
Ons weekje bij jullie zit er morgen op. Veel te kort, het is voorbij gevlogen, maar zo gaat het altijd als het ergens goed is. We willen jullie dan ook bedanken voor jullie gastvrijheid en warme onthaal. We vonden onze gite super comfortabel en proper. Knus en gezellig ingericht, fantastisch. We hebben genoten van jullie kookkunsten en hebben kunnen ervaren dat lekker en gezond perfect kunnen samengaan.
Bedankt en à la prochaine,
Rita, Danny en Boke
Gîte les 3 Etoiles, 20 september 2019

Rita, Danny en Boke (Labradoodle)28-09-2019 20:07

Lieve dames,
Wat hebben wij en ons Lobke genoten van onze 14 dagen bij Maison van Stijn! Het was als een echt "sterrengerechtje", voorzien van alle ingrediënten: prachtige omgeving, superfijne wandelingen, lekkere table d'hôte en pizza's, avontuur = boer/trekkabel:-), zalig weertje, koeien met belletjes, omringd door vrienden....en dit alles overgoten met jullie warme en hartelijke gastvrijheid.
Gerti, Ellen, Trees, dikke merci voor alles! Het gaat jullie goed en tot de volgende keer.
Lieve groetjes, An, Maddy en Lobke
Gîte du Bois I 7/09 - 21/09/2019

An, Maddy en Labradoodle Lobke28-09-2019 20:02

Beste dames,
We zijn hier maar 1 weekje geweest maar we hebben best veel km te voet afgelegd. Het huisje was tiptop in orde en alles is aanwezig. Ook jullie kookkunsten en de leuke babbel hebben we enorm geappricieerd. Doen jullie zo maar rustig voort, zo zullen jullie nog vele tevreden gasten mogen ontvangen. Dank je wel en misschien tot ziens.
Rudi & Erna & Labradoodle Biba
Gite du Bois II, 14-09-2019

Rudi & Erna en Biba (Labradoodle)15-09-2019 18:36

Beste Gerti & Ellen,
Alvast bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij hebben enorm genoten van de gite en de mooie omgeving. Gelukkig waren de weergoden ons mee en konden we genieten van heerlijke wandelingen. We willen jullie ook bedanken dat onze 2 gasten die op doorreis waren mochten mee eten bij de take away.
Nogmaals super bedankt voor alles.
Lieve groetjes Stefanie, Steve en onze Weimaraner Wiske
Gîte du Bois I - 05/09/2019

Stefanie & Steve en hond Wiske (weimaraner)13-09-2019 17:10

Lieve Gerti, Ellen & Trees,
Of je nou in Gîte I, II of III zit, het blijft het zelfde fijne vakantie gevoel geven! Het hartelijke ontvangst, de zorg van de maaltijden, de heerlijke bedden en de vrijheid voor de honden! We hebben weer fijne herinneringen gemaakt!
Heel erg bedankt en zeker graag tot een volgende keer!
Liefs Hetty van Riessen
Gîte les 3 Etoiles - 30/08/2019

Hetty01-09-2019 12:11

Lieve Gerti, Ellen en Trees,
Na een heerlijke afsluitende maaltijd met pizza zit de week er helaas weer op... Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid, de prachtige gîte en de heerlijke tuin met rivier. Daarbuiten ook enorm positief verrast door de prachtige streek. Wat een mooie afwisselende natuur! Ik zal jullie gaan missen en ook de koeienbellen.
Bedankt voor alles!
Liefs, Inge en de honden Sam & Skip
Gîte les 3 Etoiles - 30/08/2019

Inge en de honden Sam & Skip01-09-2019 12:08

Beste Gerti, Ellen & Trees,
Wat hebben we de afgelopen 2 weken genoten van de gîte, de omgeving en jullie gastvrijheid. Van de prachtige meren, de leuke plaatsjes en de heerlijke wandelingen met onze twee honden Falko en Floris. We hebben het ook heel gezellig gehad met onze buren Peter en Floor en hun hondjes Pip en Tes. De afgelopen weken hebben we ook genoten van de door jullie geserveerde maaltijden, van het welkomstmenu, de take-away, de table d'hôte en de pizza. Het was heel gezellig om dit samen met jullie en de andere gasten te delen.
Kortom jullie hebben het allemaal prima voor elkaar en we hopen volgend jaar weer terug te komen.
Groetjes van Ton, Franka en een poot van Falko en Floris
Gîte du Bois I 3/8/19 - 17/8/19

Ton & Franka en de honden Falko & Floris01-09-2019 11:58

Lieve Gerti, Trees en Ellen,
We hebben heel erg genoten hier bij jullie, alles is top! Jullie zijn enorm gastvrij. Heerlijk gegeten. Een gouden concept om met elkaar te eten. De gîte is ook geweldig. Heel erg veel bewondering voor wat jullie hier hebben neergezet. De omgeving is geweldig en het klimaat ook. Door omstandigheden moesten we helaas eerder vertrekken. Daarom in de haast dit stukje geschreven. Tot volgend jaar! We verheugen ons er nu al op.
Liefs, Peter & Floor en Pip & Tes
Knuffels voor Bolivar en Maurice
Gîte du Bois II - 14/08/2019

Peter & Floor en de hondjes Pip en Tes01-09-2019 11:53

Beste Ellen, Gerti en Trees,
Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad. Een mooi schoon huisje waar alles op en aan zit.
Een prachtige omgeving die wij te voet en per auto hebben verkend. Echt een plek om te genieten van de rust, leuke dorpjes en mooie natuur.
Met een tas vol lekkere worstjes, mooie foto's en herinneringen, keren wij weer naar huis. Super bedankt voor de gastvrijheid!
Groetjes, Jeffrey & Jane en Drifter
Gîte du Bois II - 2/08/2019

Jeffrey & Jane en hond Drifter07-08-2019 17:42

Lieve Trees, Gerti & Ellen,
Dank jullie wel voor de gastvrije vakantie die wij nu achter de rug hebben. Voor de derde keer op rij hebben we weer genoten. Wij hebben weinig gedaan, maar wel veel gelezen, motor gereden en gewandeld. Het eten was weer heerlijk!
Wij wensen jullie veel mooie dagen, hoge bezetting, makkelijke honden en baasjes en veel gezondheid en geluk toe!
Veel liefs,
Anita en Fred, Marion en Saartje en Bibi (Labradoodles)
Gîte les 3 Etoiles d'Auvergne - 26 juli 2019

Anita, Fred, Marion en de honden Saartje & Bibi29-07-2019 20:10

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [51]
Reactieformulier

Reactieformulier