Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

Beste Gerti, Ellen & Trees,
ondertussen was het reeds de 3e keer dat we bij jullie onze vakantie zijn komen doorbrengen. Nog steeds zijn we echt onder de indruk van al het moois dat jullie hier neerzetten. We kunnen zelfs zeggen dat het voor ons als een beetje voelt als thuiskomen. Jullie zijn echt superlieve, warme mensen en Gerti haar kookkunsten zijn nog een extra pluspunt! wij wensen jullie voor in de toekomst in de eerste plaats een zeer goede gezondheid en voor de rest al hetgeen jullie hart wensen kan.
Veel liefs en Au revoir,
Corina, Elke en Joy (Duck Tol Retriever)
12/07/2019 Gîte du Bois II

Elke, Corina en hond Joy16-07-2019 19:28

Bijzonder gastvrij en uniek!! Heerlijk verwend met jullie tips, mooie lekkere maaltijden en top service. En wat een fun om ook 3 jongeluitjes 1 nacht hier te logeren te hebben, die voor de halve finale van de Nederlandse voetballadies van het WK naar Lyon gingen en hier mooi konden overnachten. Zo genoten van de BBQ en jullie heerlijke ijs toe. De dames wonnen, ze hadden een fantastische wedstrijd en scoorden veel aandacht met hun oranje outfit. Heerlijk hoe makkelijk jullie even met een extra bed en beddengoed klaarstonden. Kirby had het als Hovawert perfect naar haar zin op dit grote erf. En ze genoot intens van alle meertjes op de wandelingen om in te koelen en te zwemmen. Absoluut een topvakantie hier gehad. Een aanrader voor iedere honden- en wandelliefhebber. Ook geweldig die tip van de kristal/GEMS-shop.
Dank, dank, dank, Conny, Chris en Kirby
Gîte du Bois I - 29 juni-9 juli 2019

Chris, Connie en Kirby (Hovawert)12-07-2019 19:55

Al zo'n 20 jaar huren wij nu huisjes in Frankrijk. En elk jaar lukt het ons weer om een uniek onderkomen te vinden. Zo ook dit jaar. "Maison van Stijn" overtrof al onze verwachtingen. Trees, Gerti & Ellen wat zijn jullie geweldige (gast)vrouwen! Een hartelijk ontvangst, heerlijke maaltijden, gezellige gesprekken, prachtige tips voor bijzonder mooie wandelingen (GPX), het huisje met alles er op en er aan, een tuin met alle vrijheid voor Dylan en voor de 2e week schaduw! Want wat was/is het heet! Wat hebben we genoten van de prachtige meertjes en watervallen, of gewoon even naar beneden lopen voor wat afkoeling.
Het hoogtepunt was de wandeling op de berg Sancy. Met de gondel omhoog, door de laatste sneeuw wandelen, bloeiende narcisjes (juni!) en Edelweis, de stilte voelen en de schoonheid aanschouwen...
Bedankt unieke vrouwen!
We hebben een geweldige vakantie gehad! Lekker uitgerust en volop energie opgedaan. We komen zeker nog een keer terug!
Lieve groetjes, Adri & Hiske en een knuffel van Dylan (Golden Retriever)
Gîte du Bois I - 15 t/m 29 juni 2019

Adri, Hiske en Golden Retriever Dylan29-06-2019 19:17

Lieve Trees, Gerti & Ellen,
Tja, wat moet je nog zeggen na voor de 7e keer een fantastisch verblijf te hebben gehad? Alles was weer perfect geregeld door jullie. Trefwoorden: schoon, compleet, zon, lekker eten, gastvrij, hondenijsjes, flesje wijn, erg lekkere koekjes enz., enz. En natuurlijk jullie gastvrijheid, liefdevolle verzorging en goede tips.
Heel hartelijk dank weer en tot de volgende keer.
Dikke kus van ons,
Winnie, Connie en Saartje (Labrador)
Gîte du Bois II - 29-06-2019

Connie, Winnie en Labrador Saartje29-06-2019 18:59

Lieve Trees, Gerti & Ellen
We hebben weer erg genoten bij jullie en met jullie. De gîte was als vanouds heel plezierig. De potten abrikozenjam zijn weer gemaakt en Cyril heeft weer prachtige wandelingen gemaakt met de hulp van de GPS tracker; super.
Dat wij hier al voor de zevende keer komen zegt genoeg.
We blijven contact houden Trees.
Veel lieve groeten Aty & Cyril - Egmond a/d Hoef
Gîte les 3 Etoiles - 22/06/2019

Aty & Cyril24-06-2019 14:40

Lieve Gerti, Ellen & Trees,
De afgelopen twee weken zijn voorbij gevlogen. Weer volop genoten van mooie wandelingen, prachtige vergezichten, regen en zon, lekker eten, rust, ruimte en goed gezelschap. De batterij is weer opgeladen.
Bedankt voor alles!
Liefs, André, Sandra & Mini
Gîte du Bois II - 22/06/2019

André, Sandra & Mini24-06-2019 14:33

Beste Gerti, Ellen & Trees,
Wij hebben 10 dagen genoten van het heerlijke huisje, de prachtige omgeving en natuurlijk van de Table d'hôte. Jullie kookkunsten proeven is een aanrader voor iedereen die hier voor vakantie op bezoek komt. De ontvangst was ook erg gezellig en ook de gezellige gesprekken vonden we erg leuk. Onze Labrador Nikki heeft het geweldig gehad en was zo gelukkig met haar vakantie liefde Gabber die naast ons in de gîte verbleef. Wat hebben ze heerlijk gespeeld. Al met al een heerlijke vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alles.
Lieve groet, Maarten, Sylvia en een lebber van Nikki
Gîte du Bois I - 3 juni 2019

Maarten, Sylvia en de hond Nikki (Labrador)15-06-2019 13:58

Lieve dames Trees, Ellen & Gerti,
We vonden het super hier in Gite les trois Etoiles d'Auvergne! Spijtig dat we weer naar huis moeten gaan! Had hier kunnen wonen:-) Het riviertje beneden is super! Ik en Jason hadden namelijk daar super leuke avonturen! Thai en Terra hebben zeker en vast ook genoten van deze top vakantie. Oh en Gerti, je maakt super lekker eten. En de pizza avond was super gezellig en de pizza's waren te gek! We hebben hier een super leuke tijd gehad! Jullie ontvangst was ook super, jullie zijn top meiden! Het huis heeft ook een super gezellige woonkamer. De kamers zijn zo leuk, wou dat ik zo'n kamer had.
De heerlijke zon, de geweldige wandelingen, het kleine bakkertje, de koeien met hun koebellen, die tijd om nooit te vergeten!
Ook bedankt om de wandelroute naar de waterval te delen, want dat was een super namiddagje! Oh en Terra en Thai vonden zeker wel hun botje delicious.
Ik hoop dat we snel nog eens naar hier komen! En Jason is de vliegenmepper (LOL). Ik kan niet stoppen met schrijven over jullie! En Gerti die meloensoep Never forget that!
Liefdevolle groetjes van ons allen,
Ingrid, Marc, Anusara, Jason en Thai & Terra (Mechelse Herder en Labrador)
2/06/2019 Gite trois etoile d'Auvergne

Ingrid, Marc, Anusara, Jason en de honden Thai en 03-06-2019 09:57

Lieve Gerti, Ellen en Trees,
Na wederom een verblijf van 2 weken was onze vakantie "zo-over", en net als de vorige keer weer een plezier om jullie te bezoeken. Deze keer niet gevist, maar veel gewandeld, de GPX-files zijn een geweldige leidraad (al waren wij er regelmatig vanaf als de telefoon weer eens leeg was). Dank voor de gastvrijheid en het lekkere eten. Veel succes, we hopen jullie snel nog eens te bezoeken!
Groetjes Karin, Joop & Gabber (Golden Retriever)
Gite du Bois II - 31/05/2019

Joop, Karin en Gabber (Golden Retriever)03-06-2019 09:35

Beste familie Van Stijn,
Ons weekje verlof in de Auvergne zit er op! Mooie dagen gaan eigenlijk veel te vlug. Wij zochten een rustige plek waar ook onze viervoeters welkom waren. En of we het gevonden hebben! Vriendelijk onthaal, mooie en praktische woonst waar we alles hadden wat nodig is. Met het weer hadden we ook geluk, alle dagen zon, alleen was de wind soms spelbreker, maar daar kunnen jullie niets aan doen hè!
En dan de schitterende wandelingen in de mooie Auvergne. Wat hebben wij en vooral ook de honden daarvan genoten! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt in ieder geval.
Groetjes, Werner, Ingrid en Liesbeth en de woefjes Micha en Bailey (Golden Retrievers)

Gîte du Bois I - 12 mei 2019

Werner, Ingrid en Liesbeth en de honden Micha & Ba18-05-2019 13:58

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [51]
Reactieformulier

Reactieformulier