Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

Lieve Gerti, Ellen & Trees,
De afgelopen twee weken zijn voorbij gevlogen. Weer volop genoten van mooie wandelingen, prachtige vergezichten, regen en zon, lekker eten, rust, ruimte en goed gezelschap. De batterij is weer opgeladen.
Bedankt voor alles!
Liefs, André, Sandra & Mini
Gîte du Bois II - 22/06/2019

André, Sandra & Mini24-06-2019 14:33

Beste Gerti, Ellen & Trees,
Wij hebben 10 dagen genoten van het heerlijke huisje, de prachtige omgeving en natuurlijk van de Table d'hôte. Jullie kookkunsten proeven is een aanrader voor iedereen die hier voor vakantie op bezoek komt. De ontvangst was ook erg gezellig en ook de gezellige gesprekken vonden we erg leuk. Onze Labrador Nikki heeft het geweldig gehad en was zo gelukkig met haar vakantie liefde Gabber die naast ons in de gîte verbleef. Wat hebben ze heerlijk gespeeld. Al met al een heerlijke vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alles.
Lieve groet, Maarten, Sylvia en een lebber van Nikki
Gîte du Bois I - 3 juni 2019

Maarten, Sylvia en de hond Nikki (Labrador)15-06-2019 13:58

Lieve dames Trees, Ellen & Gerti,
We vonden het super hier in Gite les trois Etoiles d'Auvergne! Spijtig dat we weer naar huis moeten gaan! Had hier kunnen wonen:-) Het riviertje beneden is super! Ik en Jason hadden namelijk daar super leuke avonturen! Thai en Terra hebben zeker en vast ook genoten van deze top vakantie. Oh en Gerti, je maakt super lekker eten. En de pizza avond was super gezellig en de pizza's waren te gek! We hebben hier een super leuke tijd gehad! Jullie ontvangst was ook super, jullie zijn top meiden! Het huis heeft ook een super gezellige woonkamer. De kamers zijn zo leuk, wou dat ik zo'n kamer had.
De heerlijke zon, de geweldige wandelingen, het kleine bakkertje, de koeien met hun koebellen, die tijd om nooit te vergeten!
Ook bedankt om de wandelroute naar de waterval te delen, want dat was een super namiddagje! Oh en Terra en Thai vonden zeker wel hun botje delicious.
Ik hoop dat we snel nog eens naar hier komen! En Jason is de vliegenmepper (LOL). Ik kan niet stoppen met schrijven over jullie! En Gerti die meloensoep Never forget that!
Liefdevolle groetjes van ons allen,
Ingrid, Marc, Anusara, Jason en Thai & Terra (Mechelse Herder en Labrador)
2/06/2019 Gite trois etoile d'Auvergne

Ingrid, Marc, Anusara, Jason en de honden Thai en 03-06-2019 09:57

Lieve Gerti, Ellen en Trees,
Na wederom een verblijf van 2 weken was onze vakantie "zo-over", en net als de vorige keer weer een plezier om jullie te bezoeken. Deze keer niet gevist, maar veel gewandeld, de GPX-files zijn een geweldige leidraad (al waren wij er regelmatig vanaf als de telefoon weer eens leeg was). Dank voor de gastvrijheid en het lekkere eten. Veel succes, we hopen jullie snel nog eens te bezoeken!
Groetjes Karin, Joop & Gabber (Golden Retriever)
Gite du Bois II - 31/05/2019

Joop, Karin en Gabber (Golden Retriever)03-06-2019 09:35

Beste familie Van Stijn,
Ons weekje verlof in de Auvergne zit er op! Mooie dagen gaan eigenlijk veel te vlug. Wij zochten een rustige plek waar ook onze viervoeters welkom waren. En of we het gevonden hebben! Vriendelijk onthaal, mooie en praktische woonst waar we alles hadden wat nodig is. Met het weer hadden we ook geluk, alle dagen zon, alleen was de wind soms spelbreker, maar daar kunnen jullie niets aan doen hè!
En dan de schitterende wandelingen in de mooie Auvergne. Wat hebben wij en vooral ook de honden daarvan genoten! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt in ieder geval.
Groetjes, Werner, Ingrid en Liesbeth en de woefjes Micha en Bailey (Golden Retrievers)

Gîte du Bois I - 12 mei 2019

Werner, Ingrid en Liesbeth en de honden Micha & Ba18-05-2019 13:58

Beste dames Van Stijn,
Super hard bedankt voor de hartelijke ontvangst. Wij hebben van deze week genoten ook al waren de weergoden ons minder goed gezind. De mooie omgeving gaf ons een heerlijk vakantiegevoel. Het eten was heerlijk, de gîte super. Bedankt voor dit alles.
Nele, Koen, border collie Pica en ? (baby in de buik :-) )
26.04.2019 Gite du Bois II

Nele, Koen & Border Collie Pica27-04-2019 15:59

“April doet wat hij wil”
We hebben alle weersomstandigheden meegemaakt. We enjoyed every moment
Noor, mijn flatje, heeft het hier super gehad; ik dus ook.
Thanks voor de gastvrijheid, het lekkere eten en de gezelligheid aan tafel.
Kom zeker terug.
Lieve groetjes van Judith en een poot van Noor

Judith Van Eijk26-04-2019 21:08

Beste Gerti & Trees,
"Time flies when you are having fun!" Hoe toepasselijk: onze week is omgevlogen.! We hebben genoten van de prachtige omgeving, maar ook de weldaad ervaren van absolute rust! Daarbij jullie gastvrijheid & gezelligheid! Merci beaucoup & tot een volgende keer!
Hartelijke groet, Ton, Monique en Pekinees Max
Gite du Bois II, 20.04.2019

Monique, Ton & Pekinees Max22-04-2019 12:02

Beste Gerti, Ellen & Trees,
Dank jullie wel voor de hartelijke ontvangst en het lekkere eten. Deze week gaan wij zeker en vast niet vergeten. Onze Charlie heeft hier heerlijk kunnen wandelen en spelen in jullie tuin. Hij vond het geweldig om in de sneeuw te spelen in Super Besse, net als wij. Het uitzicht vanaf de Puy de Dome was magisch, zeker toen Davy op zijn knie ging en mij ten huwelijk vroeg. Het eten in jullie Table d'Hôte was heerlijk, het samen eten vonden wij heel fijn. We komen zeker en vast nog eens langs.
Vele groetjes,
Rob, Winnie, Davy, Rani & Beagle Charlie (de kleine boef :-) )
Gite les 3 Etoiles d'Auvergne, 19 april 2019

Rob, Winnie, Davy, Rani & beagle Charlie22-04-2019 11:58

We have thoroughly enjoyed our week in your lovely unit. We have found it very comfortable, warm and peaceful. We have been visiting the Auvergne for many years and your unit is ideal for exploring the area. Thank you very much.
Gîte du Bois II - 15/03/2019
Angela & Chris Floate - Wales

Angela & Chris19-03-2019 17:40

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [51]
Reactieformulier

Reactieformulier