Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

Lieve dames,
We hebben 2 heerlijke weken bij jullie vertoefd! Zo hebben we genoten van de mooie omgeving, het heerlijke weer, jullie gastvrijheid en maaltijden. Jullie zijn echte ondernemende gastvrouwen, met hart voor de klant en de zaak. We wensen jullie heel veel succes toe met dit mooie concept!
Dank jullie wel!
Lieve groet,
Petra, Marcel, Teddy en Moos (Labradoodles)
Gîte du Bois I - 13/7 - 27/7/2019

Petra, Marcel en Teddy en Moos (Labradoodles)29-07-2019 20:04

Dag Gerti, Ellen en Trees,
Wij hebben super genoten van onze 1e keer in jullie prachtige gîte! Wat een fantastische locatie hebben jullie hier! Heel veel complimenten over wat jullie hier hebben opgebouwd! Noah zal de zwempartijtjes wel missen denken we. we gaan normaal nooit 2x naar dezelfde plek op reis, maar we denken toch dat jullie ons nog eens zullen terug zien.
Heel veel groetjes,
Bruno, Taike en Noah (Labrador)
Gîte du Bois II - 26 juli 2019

Bruno, Taike en Labrador Noah29-07-2019 19:58

Beste dames,
Voor ons de eerste keer in jullie gîte. We hebben ons reuze geamuseerd, leuke buren, lekker eten en een mooie gîte. Mooie omgeving. Hopelijk tot ziens,
Ingrid, Kris en Jomme (Labradoedel)
20/07/2019 Gîte du Bois II

Ingrid, Kris en Jomme (Labradoedel)21-07-2019 07:20

Beste Gerti, Ellen & Trees,
ondertussen was het reeds de 3e keer dat we bij jullie onze vakantie zijn komen doorbrengen. Nog steeds zijn we echt onder de indruk van al het moois dat jullie hier neerzetten. We kunnen zelfs zeggen dat het voor ons als een beetje voelt als thuiskomen. Jullie zijn echt superlieve, warme mensen en Gerti haar kookkunsten zijn nog een extra pluspunt! wij wensen jullie voor in de toekomst in de eerste plaats een zeer goede gezondheid en voor de rest al hetgeen jullie hart wensen kan.
Veel liefs en Au revoir,
Corina, Elke en Joy (Duck Tol Retriever)
12/07/2019 Gîte du Bois II

Elke, Corina en hond Joy16-07-2019 19:28

Bijzonder gastvrij en uniek!! Heerlijk verwend met jullie tips, mooie lekkere maaltijden en top service. En wat een fun om ook 3 jongeluitjes 1 nacht hier te logeren te hebben, die voor de halve finale van de Nederlandse voetballadies van het WK naar Lyon gingen en hier mooi konden overnachten. Zo genoten van de BBQ en jullie heerlijke ijs toe. De dames wonnen, ze hadden een fantastische wedstrijd en scoorden veel aandacht met hun oranje outfit. Heerlijk hoe makkelijk jullie even met een extra bed en beddengoed klaarstonden. Kirby had het als Hovawert perfect naar haar zin op dit grote erf. En ze genoot intens van alle meertjes op de wandelingen om in te koelen en te zwemmen. Absoluut een topvakantie hier gehad. Een aanrader voor iedere honden- en wandelliefhebber. Ook geweldig die tip van de kristal/GEMS-shop.
Dank, dank, dank, Conny, Chris en Kirby
Gîte du Bois I - 29 juni-9 juli 2019

Chris, Connie en Kirby (Hovawert)12-07-2019 19:55

Al zo'n 20 jaar huren wij nu huisjes in Frankrijk. En elk jaar lukt het ons weer om een uniek onderkomen te vinden. Zo ook dit jaar. "Maison van Stijn" overtrof al onze verwachtingen. Trees, Gerti & Ellen wat zijn jullie geweldige (gast)vrouwen! Een hartelijk ontvangst, heerlijke maaltijden, gezellige gesprekken, prachtige tips voor bijzonder mooie wandelingen (GPX), het huisje met alles er op en er aan, een tuin met alle vrijheid voor Dylan en voor de 2e week schaduw! Want wat was/is het heet! Wat hebben we genoten van de prachtige meertjes en watervallen, of gewoon even naar beneden lopen voor wat afkoeling.
Het hoogtepunt was de wandeling op de berg Sancy. Met de gondel omhoog, door de laatste sneeuw wandelen, bloeiende narcisjes (juni!) en Edelweis, de stilte voelen en de schoonheid aanschouwen...
Bedankt unieke vrouwen!
We hebben een geweldige vakantie gehad! Lekker uitgerust en volop energie opgedaan. We komen zeker nog een keer terug!
Lieve groetjes, Adri & Hiske en een knuffel van Dylan (Golden Retriever)
Gîte du Bois I - 15 t/m 29 juni 2019

Adri, Hiske en Golden Retriever Dylan29-06-2019 19:17

Lieve Trees, Gerti & Ellen,
Tja, wat moet je nog zeggen na voor de 7e keer een fantastisch verblijf te hebben gehad? Alles was weer perfect geregeld door jullie. Trefwoorden: schoon, compleet, zon, lekker eten, gastvrij, hondenijsjes, flesje wijn, erg lekkere koekjes enz., enz. En natuurlijk jullie gastvrijheid, liefdevolle verzorging en goede tips.
Heel hartelijk dank weer en tot de volgende keer.
Dikke kus van ons,
Winnie, Connie en Saartje (Labrador)
Gîte du Bois II - 29-06-2019

Connie, Winnie en Labrador Saartje29-06-2019 18:59

Lieve Trees, Gerti & Ellen
We hebben weer erg genoten bij jullie en met jullie. De gîte was als vanouds heel plezierig. De potten abrikozenjam zijn weer gemaakt en Cyril heeft weer prachtige wandelingen gemaakt met de hulp van de GPS tracker; super.
Dat wij hier al voor de zevende keer komen zegt genoeg.
We blijven contact houden Trees.
Veel lieve groeten Aty & Cyril - Egmond a/d Hoef
Gîte les 3 Etoiles - 22/06/2019

Aty & Cyril24-06-2019 14:40

Lieve Gerti, Ellen & Trees,
De afgelopen twee weken zijn voorbij gevlogen. Weer volop genoten van mooie wandelingen, prachtige vergezichten, regen en zon, lekker eten, rust, ruimte en goed gezelschap. De batterij is weer opgeladen.
Bedankt voor alles!
Liefs, André, Sandra & Mini
Gîte du Bois II - 22/06/2019

André, Sandra & Mini24-06-2019 14:33

Beste Gerti, Ellen & Trees,
Wij hebben 10 dagen genoten van het heerlijke huisje, de prachtige omgeving en natuurlijk van de Table d'hôte. Jullie kookkunsten proeven is een aanrader voor iedereen die hier voor vakantie op bezoek komt. De ontvangst was ook erg gezellig en ook de gezellige gesprekken vonden we erg leuk. Onze Labrador Nikki heeft het geweldig gehad en was zo gelukkig met haar vakantie liefde Gabber die naast ons in de gîte verbleef. Wat hebben ze heerlijk gespeeld. Al met al een heerlijke vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alles.
Lieve groet, Maarten, Sylvia en een lebber van Nikki
Gîte du Bois I - 3 juni 2019

Maarten, Sylvia en de hond Nikki (Labrador)15-06-2019 13:58

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [51]
Reactieformulier

Reactieformulier