Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

Beste Gerti & Ellen,
We hebben een heerlijke week gehad en Charlie heeft ook erg genoten.
De gîte is van alle gemakken voorzien en erg schoon.
Dank voor de goede zorgen en het lekkere eten, plus verjaardag verrassing.

Christiaan, Eva & Charlie

Gite du Bois II - 28/7/2018

Christiaan, Eva en hond Charlie28-07-2018 12:13

Beste Ellen, Gerti & Trees,
We hebben hier alweer een hele fijne vakantie beleefd! De ontdekking van deze vakantie was....de ijsjes!!! Ook hebben we een paar nieuwe wandelingen ontdekt en het hele dorp verkend. We zeggen niet "vaarwel" maar tot ziens!
Veel groetjes van Katrijn, Luc, Ward & Brecht
Gîte 3 Etoile - 21-07-2018

Katrijn, Luc, Ward & Brecht22-07-2018 15:03

Beste Gerti, Ellen & Trees,
Wij hebben een geweldige week gehad. De gite was top! Jullie advies, maaltijden en koffie maakten het een 5 sterren ervaring. Het was voor ons nog niet zo bekend, maar de Auvergne is zeker iets om naar terug te keren. Wij hebben ons volledig onder gedompeld in de Auvergne ervaring: 5 AOP kazen, wijn & wandelen; in totaal meer dan 60 km. Het hoogtepunt was letterlijk en figuurlijk de Puy de Sancy. Voor onze vriend Bono is het hier ook geweldig! Lekker zonnig voor de baasjes maar niet te heet voor hem en overal beekjes en meertjes om eens lekker af te koelen.
Heel erg bedankt en heel erg genoten!
Roel, Mirjam en de hond Bono
Gite du Bois I - 14 juli 2018

Roel, Mirjam en de hond Bono15-07-2018 12:39

Ik ga op reis en neem mee: kledij, schoenen.... alles wat niet in de koffer past, krijg je hier cadeau: een vriendelijk onthaal, een gezellige babbel, zeer veel enthousiasme, lekker eten..... Voor jullie gasten is niets te veel.
"Leven als God in Frankrijk", dat hebben wij dankzij jullie grenzeloze inzet mogen ervaren tijdens de week van 7 t/m 14 juli 2018.
Bedankt dat wij dit alles mochten ervaren in jullie fantastische, propere, alles aanwezige gite.
De omgeving hier is erg mooi. Het Frankrijk waar wij al enkele jaren naar op zoek zijn!
Voor Trees nog een extra dankjewel voor het uitlenen van de ukelele; we hebben er veel plezier aan beleefd.
Proficiat aan een fantastisch team en hopelijk zien we elkaar vlug terug!
Marc, Miet, Thomas, Hanne en de hond Daisy
Gite 3 Etoiles - 7 t/m 14 juli 2018

Marc, Miet, Thomas, Hanne en de hond Daisy15-07-2018 12:33

Beste Gerti, Ellen en de mama,
Onze laatste dag gaat jammer genoeg in. We hebben super genoten van onze vakantie. Kunnen genieten van de vele wandelingen samen met Beau en Elmo. Ook een dikke proficiat met het renoveren van jullie prachtige gîtes, welke van alle luxe voorzien zijn.
Ook de zon was de ganse week van de partij, Beau en Elmo hebben dagelijks heerlijk kunnen gaan zwemmen.
En voor ons nu terug naar de kust toe.
Dikke merci voor alles en misschien nog tot binnenkort.

Alain, Annick, Céline, Jochem en de hondjes Beau & Elmo
Gite du Bois II - 13-07-2018

Alain, Annick, Céline, Jochem en de hondjes Beau 15-07-2018 12:25

Gerti, Ellen & Trees,
Wij hebben met z'n drietjes weer super hard genoten van ons verblijf bij jullie. De accommodatie is top en jullie gastvrijheid valt met geen woorden te beschrijven. Dit jaar hebben we zelfs het geluk gehad om bijna de volledige 14 dagen dat we hier waren van stralend weer te mogen genieten. Doe verder zoals jullie bezig zijn en er zullen na ons nog oneindig veel contente gasten volgen!
Tot ziens! Elke, Corina en Joy
Gîte du Bois II - 6/7/2018

Elke, Corina en hond Joy08-07-2018 18:43

van 24 juni tot en met 7 juli 2018 hebben wij heerlijk vakantie kunnen houden in deze prachtige gite in deze rustige omgeving. 1 Week samen en 1 week met onze kinderen met "aanhang", was reuze gezellig met z'n zessen. Voor ons 35-jarige huwelijks jubileum hadden Gerti & Ellen ons verrast met een uitgebreid 6-gangen diner; overheerlijk, inclusief wijn arrangement met uitleg over de wijnen van Ellen.
We wensen jullie veel succes met de verdere uitbreidingen.
Groetjes van Jan en Rieda en Sam
Gîte 3 Etoiles - 24 juni t/m 7 juli 2018

Jan en Rieda en hond Sam08-07-2018 18:37

Helaas onze vakantie zit er weer op! Maar het was hier wederom heerlijk vertoeven! Voor ons hondje Becca de eerste echte ver weg op reis vakantie, en ik denk dat ik niet lieg als ik zeg dat ze echt met volle teugen heeft genoten! Snuffelen in het prachtige groen, alle meren, riviertjes, ze vond alles even leuk. En ja ook het contact met de andere hondjes verliep erg goed. Kortom, Becca is weer wat dapperder en wijzer en dat maakt ons erg gelukkig. Ook voor ons was het een fijn weerzien. Voor Marco dit keer zonder sneeuw, dus weer een totaal andere ervaring. En dat gold ook voor mij, want die aller eerste zomer in 2008 met mijn kleine nichtje was totaal anders. Kortom er valt hier altijd van alles te beleven en het is elke keer weer anders, maar wat het zelfde blijft is jullie enthousiasme, service gerichtheid, verzorging en nog veel meer! Dames jullie doen het top. Blijf lekker zo doorgaan en wie weet komen we nog wel een keertje de Auvergne proeven en ervaren in de wetenschap dat we bij jullie altijd goed zitten. Hartelijk dank voor alles de afgelopen 2 weken en ga zo door!!!

Lieve groetjes, Marco, Anouk en poot van Becca

Gîte du Bois II - 23-6-2018

Marco, Anouk en hond Becca24-06-2018 20:26

Beste Gerti, Ellen & Trees,
Onze eerste reis naar Franrijk is ons heel goed bevallen. We hebben van jullie gîte goed genoten. Het is een prachtig huisje met alle comfort. De streek is ook zeer prachtig met al die watervallen en meren. Wij willen jullie ook danken voor jullie spontane gastvrijheid. We hebben hier ook super lekker gegeten. En in het speciaal nog eens een dikke merci voor het eten dat jullie speciaal voor Jessica hebben klaar gemaakt. Zij is jullie zeer dankbaar. Merci voor alles en wie weet tot ziens. Alleszins nog veel succes.

Lieve groeten van Jessica, Danny en Ingrid en een poot van Nunca (Toller)

Gîte du Bois I -16 t/m 23 juni 2018

Jessica, Danny, Ingrid en de hond Nunca24-06-2018 20:15

Twee fantastische weken waarin we totaal ont zorgt zijn! Heerlijk vers voer voor onze moeilijke eter Tara. Prachtige wandelingen van de door jullie aangegeven routes. Onze favorieten zijn Lac Pavin en Cascades de Chiloza. Maar ook alle andere wandelingen waren heerlijk. Bedankt voor jullie fantastische ontvangst en fijne avonden aan tafel. Het is een heerlijk huis met lekkere douche, fijne bedden en super gezellige woonkamer! De eerste dagen was het weer iets minder maar ook dan hebben we genoten van de haard en een goed boek.

Heel veel groeten en succes met alles! Jullie zijn echt toppers! Ook voor jullie gezellige moeder Trees.


Gîte 3 Etoiles - 9 t/m 23 juni 2018

Bob, Tanja en Labradoodle Tara

Bob, Tanja en de hond Tara24-06-2018 20:09

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [47]
Reactieformulier

Reactieformulier