Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

23.7.2009

Dag lieve mensen,
Onze tweede week was genieten. Lekker rustig aan, uitslapen, lekker eten, weer voorzichtig beginnen met lopen. En, we zijn in Super-Besse op de berg geweest, het ging weer, heerlijk, wat een uitzicht. Jullie hebben ook gezorgd dat ik weer zover kwam met een paar stokken en het tapen van de enkel. Dank jullie wel.
En niet te vergeten wat hebben we 's avonds een spektakel gezien aan de lucht vanwege het onweer. Fantastisch! Het was weer echt genieten in de Auvergne bij jullie.
Tot ziens, Han & Ans Huls

Ans & Han Huls - Nederland20-03-2010 15:05

18.07.2009

Dag lieve mensen,
Wat hebben we de eerste week veel meegemaakt. Ans die onderuit ging, de hulp die jullie boden en de info voor van alles en nog wat, de BBQ die gezellig verlopen en heerlijk was. De gezelligheid die jullie met z'n drieën hebben en de energie om dit alles te doen slagen.
Voor Leander en Arjan was het heerlijk om met de buurmeiden op te trekken en te zwemmen, kaarten en natuurlijk er ééntje op drinken.
Het was fijn. M.v.g. Leander, Arjan
P.S. Bedankt voor alles, ook na ons ongelukje

Arjan & Leander - Nederland20-03-2010 15:04

17.07.2009

Gerti, Ellen & Trees,
Een mooi huis in een prachtige omgeving! We hebben gewandeld, gezwommen, geluierd, gelezen.
Dank voor alles,
Jan Schut, Cocky Rietman, Mijke en Eef uit Enschede

Jan Schut, Cocky Rietman, Mijke en Eef - Ndl20-03-2010 15:03

17 juli 2009

Beste Gerti, Ellen en Trees,
We willen jullie bedanken voor de gastvrijheid die we van jullie de hele week hebben mogen ontvangen. Het luisterend oor, de vele tips en natuurlijk het gezellige tafelen met "de buurtjes" wat bovendien erg smaakvol was.
De aandacht voor onze kids hebben we ook erg op prijs gesteld. Ze hebben op en top genoten van het zwembad, de kermis, het vuurwerk, de buurjongens en de lekkere knuffels van jullie moeder. Bedankt!
Groeten Bas, Ursula, Seb & Huib

Ik zal jullie missen, maar misschien zie ik jullie weer terug, Seb Uijttewaal (8 jaar)
Liefs en kusjes, Huib Uijttewaal (6 jaar)

Familie Uijttenwaal - Nederland20-03-2010 15:02

Vrijdag 10 juli 2009

Beste Ellen, Gerti & Trees,
Ik heb een heerlijke week gehad en genoten van de beginnerscursus tekenen en schilderen. Wat fijn om uren op een verlaten zonnige berghelling naar een schildersdoek te turen en de kleuren van de omgeving te ontleden in een toetsje geel hier en een klodder groen daar. Het is een mooie start om ook thuis in de weer te gaan met verf, kwasten en penselen.
Dank ook voor jullie goede zorgen en gezelligheid. Het was een onvergetelijke week in een prachtige omgeving met aangenaam gezelschap.
Ik ga uitgerust en blij weer naar huis!
Bianca

Bianca - Nederland20-03-2010 15:02

Vrijdag 10 juli 2009

Recept voor een heerlijke vakantie:
Men neme een goede vriendin, proppe die in een auto en rijde zuidwaarts. Na een uurtje of 11 voeg je daaraan toe een prachtig chalet, vogelgetjilp, geruis (van bomen en/of water), veel gras, bomen en uitzicht, en niet te vergeten een hoop koebellen.
Na verloop van tijd voeg je één voor één verhoudingen, houtskool, kleuren, verf en doek toe. Dit laat je op een ezel even op je inwerken.
Daarna opdienen in een dorpje met statige niet altijd even goed onderhouden huizen met hier en daar een française op leeftijd, ondergedompeld in rust.
Tip: Ook heerlijk onder het genot van goede zorgen van een Ellen, een Gerti en een spraakwaterval genaamd Trees.
Bedankt! Sanne

Sanne - Nederland20-03-2010 15:01

10 juli 2009

Lieve Gerti, Ellen en Trees,
Doordat Imke hier vorig jaar al was geweest had ik het volste vertrouwen in 2 heerlijke weken vakantie met onze kindjes. Ze had natuurlijk al veel verteld maar het zelf ervaren is natuurlijk anders. Wij hebben hier enorm genoten van de rust. Deze is niet te beschrijven. Ook de wisselvalligheid in het weer was bijzonder. De eerste week strak blauwe hemel en stralende zon waarbij we enorm hebben genoten van het zwemmen in de verschillende meren en het zwembadje hier. Prachtige omgeving en natuur, heel dorps en frans, al is de vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking ongekend.
De table d'hôtes waren nieuw voor mij, maar waren iedere keer heerlijk. Leuk om zo veel verschillende mensen te leren kennen!
Onze kinderen hebben ernorm genoten en wij zelf ook. Ik vind het echt een aanrader en zal mijn ouders ook in beweging krijgen naar een vakantieplek als deze.
Uiteraard ook ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid.
Groeten Jacquelien & Tallin

Jacquelien & Tallin - Nederland20-03-2010 15:00

10 juli 2009

Wederom genoten van onze vakantie hier! Alles kunnen doen (bijna) waar we vorig jaar niet aan toe zijn gekomen.
Liefs, Imke & Loïs

Imke & Loïs - Nederland20-03-2010 14:59

28 juni 2009

Lieve Thérèse, Gerti & Ellen,
Het was een feest om na 'n lange reis zo hartelijk ontvangen te worden. Zó perfect en zó gezellig!! We hopen, dat dit niet de laatste keer is, dat we hier verbleven!
'n Groot compliment voor jullie alle drie!

Hartelijke groeten en au revoir!
Lucie, Jan en MamaLuus

Lucie, Jan en MamaLuus - Nederland20-03-2010 14:58

3 juli 2009-07-04

Lieve Trees, Gerti & Ellen,

Na een enerverende tocht hier naar toe (2,5 uur in de file bij Antwerpen over 4 km) heel warm en gastvrij ontvangen. Trees bakte om half negen ’s avonds nog gauw een stel pannenkoeken!
Twee weken volop genoten! Genoten van alles: de gîte, de gastvrijheid, de omgeving, het lekkere eten bij jullie aan tafel.
Wij zijn weer helemaal bijgetankt!
Bedankt voor alles en zeker tot ziens!!!

Dikke kus, Bert & Marion

Bert & Marion Kroes - Nederland20-03-2010 14:57

[1]      «      42   |   43   |   44   |   45   |   46      »      [50]
Reactieformulier

Reactieformulier