Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

03.07.2009
Hallo lieve dames Van Stijn,

Wij hebben genoten van 2 heerlijke weken in de gîte de Bois I.

Op onze dagtochtjes hebben wij de fantastische natuur mogen ontdekken van de Auvergne met zijn vulkanen en heuvels, maar vooral van de oude stadjes en dorpen.
Wat in Nederland al jaren geleden afgebroken zou zijn, staat hier nog gewoon in alle oude glorie (of vergane glorie) te pronken.
De heerlijke geuren van bloemetjes en kruiden, kaasjes en charcuterieën zou je, net als Grenouille uit Het Parfum, wel voor altijd bij je willen houden (zonder moorden uiteraard!).
Jullie gastvrijheid en behulpzaamheid zullen wij niet gauw vergeten. Ook toen onze Laguna mankementen vertoonde, was niets jullie te veel. Naar de garage, tolk spelen, zorgen voor een leenauto (met gebruiksaanwijzing!) tegen een vergoeding van een paar flessen wijn… Geweldig!!!!
Ook de natuur van de meren, de bossen, de weilanden en de bergen waren geweldig om langs en door te wandelen en te rijden. De bijgevoegde collage van foto’s zeggen genoeg!
We hebben 2 keer van jullie table d’hôte mogen genieten, dit waren ook avonden met lekker eten en een heel gezellige sfeer.
Wij wensen jullie nog heel veel succes met het verbouwen van de grote gîte en al jullie andere plannen en, wie weet, zien we jullie nog een keer!

Veel groeten en nogmaals bedankt!
Har en Klaske ( Maasbracht (L))

Har & Klaske Verjans - Nederland20-03-2010 14:56

22.06.2009
Beste Gerti, Ellen en Trees,
Van 13 tot 19 juni mochten we genieten van de gite in het grande maison. Een van alle gemakken voorzien, heel erg gezellig en mooi ingericht thuis-weg-van-huis. We hebben ervan genoten en zijn er heerlijk uitgerust, ondanks onze vele tochten in de omgeving. Ook hebben we alle goede zorgen erg fijn gevonden. Met de gite als uitvalsbasis toerden we naar alle kanten van de Auvergne, zelfs een deel van de Dordogne. We hebben de prachtige natuur en de karakteristieke huizen en dorpen bekeken en gefotografeerd. We wandelden in Issoire, Clermont-Ferrand, Besse en Usson; bezochten het chateau De Val en keken onze ogen uit op Superbesse, Le Mont Dore en Puy de Dôme. Heel erg mooi. Omdat we zoveel gezien hebben lijkt het veel langer dan 7 dagen. Een hele fijne vakantie, met de table d`hote van donderdagavond als bijzonder smakelijk en gezellig hoogtepunt. We hebben nu al het idee dat we nog meer van Frankrijk willen zien. Ik denk dat we daarom in de toekomst vast nog weer contact met jullie zoeken om te vragen of er voor ons een gite beschkbaar is.
Hartelijke groeten,
Jan & Annemarie

Jan & Annemarie - Nederland20-03-2010 14:55

19 juni 2009

Beste Ellen en Gerti,
Wat een eer om als eerste huurders van de nieuwe Gite du Bois II gebruik te mogen maken!
Alles was heerlijk schoon en fris bij aankomst en de bedden mooi opgemaakt. Dat maakt gelijk een goed begin van je vakantie na een lange reis.
Jullie service en hartelijkheid is werkelijk fantastisch! We hebben ook erg genoten van de table d'hôte. Heerlijk eten en gezellig. Wij zijn in deze relaxte en mooie omgeving tot rust gekomen.
Hopelijk à bientôt, in de winter of zomer. De hartelijke groeten aan jullie moeder.
Bert, Mirjam en le petit Ruben

Bert, Mirjam en Ruben - Nederland20-03-2010 14:54

12 juni 2009

Chère Gerti, Ellen et Thérèse,
Merci Beaucoup pour tout! C'était super: votre gîte, votre gentillesse, le paysage, les villages, les promenades... Je le trouve très dommage de partir, mais je voudrais bien revenir!!!
Al Rebeyré!!! (Langue d'Oc: "Tot ziens!")
Bisous, Kim

Kim - Nederland20-03-2010 14:53

12 juni 2009

Gerti & Ellen & Trees,
Héél erg bedankt voor de hartelijke ontvangst bij aankomst. De gîte was gezellig en smaakvol ingericht. Wij hebben òntzettend genoten van de prachtige omgeving en jullie verhalen.
Bedankt ook voor de goede tips die jullie ons gaven. Het eten in Besse, restaurant "La Souillarde" was een goede aanrader evenals bij de Auberge in St. Donat!!
Nog lang niet alles gezien en wandelingen gedaan, dus wij komen zeker hier nog eens terug. Véél succes voor de toekomst in goede gezondheid toegewenst door Marcellino en Christa.

Marcellino en Christa - Nederland20-03-2010 14:52

18.06.2009
Lieve Ellen, Gerti en Trees.

Wat hebben wij genoten van jullie gastvrijheid, de gezellige en sfeervol ingerichte gîte en de prachtige omgeving!
Wij komen zeker met veel plezier terug!
Gros bisous et bientôt!!!!!

Marcellino, Kim en Christa

Marcellino, Kim em Christa - Nederland20-03-2010 14:51

10 mei 2009

Gerti, Ellen en Trees,
De aanleiding om hier naar toe te komen en enkele dagen te verblijven, was de expositie. Al geruime tijd hebben wij via mailings kunnen vernemen welke ondernemende stappen jullie gezamenlijk tot een prachtige galerie en gîtes van droom tot werkelijkheid hebben gerealiseerd. Een echte verrassing. Het doet goed om opgewekte en positieve mensen te ontmoeten.

Wij hebben genoten van de opening op 9 mei. Alles goed georganiseerd en fijn dat er bezoek is geweest. Wellicht zullen de komende maanden nog vele mensen kunnen genieten van de samenstelling natuur en cultuur.

Een volgende keer hebben we mogelijk meer tijd en gelegenheid iets te proeven van de directe omgeving als vakantieplek. De gîte is een heerlijke plek met alle gewenste comfort, waar rust ook echt rust is!

Dank voor alle goede zorgen en vriendelijkheid.

Robert & Petra

Robert & Petra - Nederland20-03-2010 14:50

11.05.2009
Très chères amies,
Merci pour votre charmante invitation, nous vous souhaitons toute la réussite que vous méritez. Votre gîte est un plaisir des yeux.
Bien à vous,
Patricia & Luco
et très amicalement!

Luco Cormerais & Patricia Ragirri - France20-03-2010 14:50

30-04-09

Lieve mensen,
Wat een mooie accomodatie, we hebben het erg gezellig gehad in jullie mooie huisje! Bewondering voor jullie vakmanschap en doorzettingsvermogen!
Groetjes en bedankt,
Jos & Riny Bugter en Dolf & Janine Fahrer

ps. Inderdaad heerlijke wijn! Bedankt!

Jos & Riny Bugter en Dolf & Janine Fahrer - Ndl20-03-2010 14:49

19-04-09

Gerti & Ellen,
Ons reisje van 4 dagen was kort maar krachtig. Jullie hebben mooi werk verricht met jullie verbouwing. De eerste twee dagen waren zeer wisselvallig van weer, maar de derde en vierde waren zonnig! Jammer dat het reizen snel gedaan is voor ons, maar als we nog eens in de omgeving komen, mogen jullie ons terug verwachten. Nog veel plezier samen en ook met de verdere afwerking bij de verbouwing van de gîte hiernaast!
Groeten, Frédéric, Petra, Herman en Ivonne uit België

Frédéric, Petra, Herman en Ivonne - België 20-03-2010 14:48

[1]      «      43   |   44   |   45   |   46   |   47      »      [50]
Reactieformulier

Reactieformulier