Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

12 september 2008

Beste Gerti, Ellen en Trees,

Wij hadden een artikel over Maison Van Stijn gelezen en gingen daarom met hoge verwachtingen naar jullie paradijs in Egliseneuve. Onze verwachtingen werden gelukkig waar gemaakt. We werden heel hartelijk ontvangen en de gîte was geweldig. Heel sfeervol en van alle gemakken voorzien.
De avond aan jullie tafel (table d'hôte) was reuze gezellig, we hebben van het eten en jullie verhalen genoten.
De omgeving is ontzettend mooi en na een dag toeren konden wij heerlijk onder de boom met een glas wijn nagenieten.
We wensen jullie heel veel geluk in Egliseneuve en nogmaals bedankt voor al jullie hartelijkheid.
Hennie en Jaap Brouwer

Hennie en Jaap Brouwer - Nederland20-03-2010 14:38

06.09.2008
Beste Gerti, Ellen & Trees

Hartelijk dank voor de fijne ontvangst!
We hebben genoten van de mooie omgeving en de rust hier. Het is echt een fijne plek. De gîte was boven onze verwachting, mooi & sfeervol ingericht.
We hebben lekker gewandeld, marktjes bezocht en tours gemaakt als de zon wat minder scheen. Vandaag op de valreep nog gezond aan het Lac Lastioulles. Al met al was het een goede week! Morgen weer verder richting de Pyreneeën.
Jullie nog heel veel succes met alle plannen!

Groetjes,
Linda & Eddy

Linda Visser & Eddy Walthaus - Nederland20-03-2010 14:37

04.09.2008
Dag Gerti, Ellen en Trees,

We hebben genoten bij jullie in de Gite Grande Maison!
Wat een prachtige gite, mooi ingericht! De omgeving is ons ook goed bevallen, de markt in Besse, mooie meren en waterval vlakbij, een dagje naar Puy de Dome en Clermont Ferrand etc. etc. Genoeg te doen! Bob heeft heerlijk gefietst, zie hier 1 van zijn routes:
http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=44803 (de andere staan er ook op)
en ik heb lekker gelezen in de zon.
Bedankt voor jullie gastvrijheid!

groetjes Bob en Petra

Petra en Bob - Nederland20-03-2010 14:37

29.08.2008

Lieve Gerti, Trees en Ellen,

We willen jullie hartelijk bedanken voor deze leuke week. We wensen jullie heel erg veel succes.

Groetjes,
Ron, Ineke, Keshia, Kayleigh & Chiara Schrader

Fam. Schrader - Nederland20-03-2010 14:35

28.08.2008
Beste Gerti, Ellen en Trees
Hartelijk dank voor de bijzondere gastvrijheid waarmee jullie ons hebben ontvangen op Maison van Stijn. We hebben genoten van het prachtige landschap, de leuke stadjes en de landelijke rust. De kinderen Hannah en Marleen vonden de fotodag met Ellen geweldig, ze hebben het er nog over. Ook voor de kleine Pepijn was er veel nieuws te zien zo ver van huis.
We wensen jullie veel succes en alle goeds in de Auvergne.
Hartelijk groeten van
Peter, Ingeborg, Hannah, Marleen en Pepijn

Peter Henkens, Ingeborg, Hannah, Marleen en Pepijn20-03-2010 14:34

22.08.2008

Trees, Gerti & Ellen,

Mijn ogen vielen bijna dicht tegen de tijd dat ik hier aankwam. Maar o wat is het hier mooi. Ik was erg moe van de reis vanuit Portugal. Onderweg had ik in de auto moeten slapen omdat alle hotels vol zaten. Eigenlijk amper geslapen dus. Ik werd ontzettend hartelijk en gastvrij ontvangen en al snel kon ik een douche nemen en even wat slapen. Na een tijdje schrok ik wakker uit een zeer diepe slaap en moest ik even nadenken waar ik nu eigenlijk was. De hele week heb ik ontzettend goed kunnen slapen in die kamer.
Helaas zat het weer deze week niet altijd mee, maar toch 2 mooie zonnige dagen gehad. Koeien, Koeien en nog eens koeien...hier in overvloed, allerlei rassen en...met horens. Veel foto's kunnen maken, maar vooral ook erg veel kunnen schilderen! Ik heb me goed vermaakt, ben uitgerust, was productief, maar wil jullie vooral bedanken voor deze week, jullie gastvrijheid en hartelijkheid.

Tot ziens! Groetjes, Anita

Anita Ammerlaan - Nederland20-03-2010 14:33

08.08.2008

Lieve Trees, Gerti & Ellen,

Na een week in Gîte du Bois I was het ook zeer aangenaam vertoeven in Gîte Grande Maison. We hebben nog een fantastische week gehad. Lekker koel geslapen en héérlijk gegeten bij de drie oergezellige table d'hôtes. Onder andere nog naar Mauriac geweest en heerlijk gezwommen in het prachtige meer daar. Ook nog naar La Bourboule geweest en nogmaals de kinderen (3 en 4) laten genieten van Parc Fenestre (klimmen, glijden, paardje rijden, botsauto's, achtbaan). Naar Murol geweest om de riddergevechten te bewonderen en naar Super-Besse voor de bobsleebaan. Op de prachtige zonnige dagen (wel 35 graden !) nog genoten van Lac Lastioulle. Kortom: ook deze tweede week is omgevlogen!
Wij gingen op vakantie met de verwachting van een paar rustige weken niet al te ver weg. Maar wat zijn wij positief verrast door de prachtige en afwisselende omgeving van de Auvergne! Er is voor elk wat wils: voor de natuurliefhebber, voor de cultuur liefhebber, voor de zonaanbidder, voor de geschiedenis liefhebber, voor de zwemliefhebber en voor kinderen. Wij bedanken jullie hartelijk voor het gastvrije en gezellige ontvangst op Maison van Stijn en wij vinden het absoluut voor herhaling vatbaar!

Liefs van Roger & Jeanne-Marie, Julie (4) en Cato (3) Polman uit Nijmegen

Fam. Polman - Nederland20-03-2010 14:33

02.08.2008

Lieve Trees, Gerti & Ellen,

Wat hebben wij genoten van onze eerste week in Gite du Bois I. Het was overwegend mooi weer en de tuinstoelen, het zwembad en de prachtige terrassen zijn dan ook veelvuldig gebruikt. Wat een geweldig landgoed hebben jullie hier gevonden en fantastisch om te horen & zien wat jullie er voor moois van hebben gemaakt. Oude Waddinxveense koeien uit de sloot gehaald bij de gezellige table d'hôtes (die overigens héérlijk waren!) en van de omgeving genoten. Markt in Besse, wandelen (lees: winkelen) in Clermont-Ferrand en met de stoeltjeslift en bobsleebaan in Super-Besse. Ook de meren in de omgeving (m.n. Lastioulle) zijn zeer de moeite waard. Kortom: zéér geschikt voor jong & oud, weer of geen weer, op zoek naar actie of ontspanning!!! Wij zien uit naar onze tweede week in Gîte Grande Maison!

Roger, Jeanne-Marie, Julie (4) en Cato (3) Polman uit Nijmegen

Fam. Polman - Nederland20-03-2010 14:32

02.08.2008
Beste Trees, Gerti & Ellen,

We willen jullie hartelijk bedanken voor de hartelijke ontvangst en het heerlijke verblijf hier!
Jullie hebben hier een heel mooie plek gerealiseerd met veel rust en oog voor detail en schoonheid! Er zijn hier in de omgeving erg veel leuke dingen te doen zowel voor volwassenen als voor de kinderen dus dat was een goede combinatie. Verder een speciaal bedankje voor het heerlijke eten dat door jullie zo mooi en gastvrij werd verzorgd. En natuurlijk voor het oppassen door "Oma Trees", heel fijn!

Veel succes met alles verder! Hartelijke groeten,
Imke, Anouk & Loïs

Imke, Anouk & Loïs Duijvestijn - Nederland20-03-2010 14:31

25 juli 2008

Lieve dames Van Stijn,

Schrijven in een boek voelt alsof we te gast waren in "Villa Velderhof". Nou, zo was het ook.
Een buitengewone locatie, geweldige natuur, oorverdovende rust, meer dan voldoende tijd om een aantal boeken te lezen, we hebben heerlijk gegeten, geborreld en gepraat (zeker ook met jullie aan de grote tafel) en bovenal jullie gastvrijheid en zorgen die als een warme deken aanvoelden. Kortom....
"La vie est belle". We hopen jullie spoedig weer te zien!

Vriendelijke groeten van,

Doreth, Koen, Justine, Jan en Iwein

Fam. Lau - Nederland20-03-2010 14:30

[1]      «      45   |   46   |   47   |   48   |   49      »      [50]
Reactieformulier

Reactieformulier