Gîtes, Auvergne, Frankrijk
Maison van Stijn - hondvriendelijke gites

Gastenboek

Reactieformulier

van 24 juni tot en met 7 juli 2018 hebben wij heerlijk vakantie kunnen houden in deze prachtige gite in deze rustige omgeving. 1 Week samen en 1 week met onze kinderen met "aanhang", was reuze gezellig met z'n zessen. Voor ons 35-jarige huwelijks jubileum hadden Gerti & Ellen ons verrast met een uitgebreid 6-gangen diner; overheerlijk, inclusief wijn arrangement met uitleg over de wijnen van Ellen.
We wensen jullie veel succes met de verdere uitbreidingen.
Groetjes van Jan en Rieda en Sam
Gîte 3 Etoiles - 24 juni t/m 7 juli 2018

Jan en Rieda en hond Sam08-07-2018 18:37

Helaas onze vakantie zit er weer op! Maar het was hier wederom heerlijk vertoeven! Voor ons hondje Becca de eerste echte ver weg op reis vakantie, en ik denk dat ik niet lieg als ik zeg dat ze echt met volle teugen heeft genoten! Snuffelen in het prachtige groen, alle meren, riviertjes, ze vond alles even leuk. En ja ook het contact met de andere hondjes verliep erg goed. Kortom, Becca is weer wat dapperder en wijzer en dat maakt ons erg gelukkig. Ook voor ons was het een fijn weerzien. Voor Marco dit keer zonder sneeuw, dus weer een totaal andere ervaring. En dat gold ook voor mij, want die aller eerste zomer in 2008 met mijn kleine nichtje was totaal anders. Kortom er valt hier altijd van alles te beleven en het is elke keer weer anders, maar wat het zelfde blijft is jullie enthousiasme, service gerichtheid, verzorging en nog veel meer! Dames jullie doen het top. Blijf lekker zo doorgaan en wie weet komen we nog wel een keertje de Auvergne proeven en ervaren in de wetenschap dat we bij jullie altijd goed zitten. Hartelijk dank voor alles de afgelopen 2 weken en ga zo door!!!

Lieve groetjes, Marco, Anouk en poot van Becca

Gîte du Bois II - 23-6-2018

Marco, Anouk en hond Becca24-06-2018 20:26

Beste Gerti, Ellen & Trees,
Onze eerste reis naar Franrijk is ons heel goed bevallen. We hebben van jullie gîte goed genoten. Het is een prachtig huisje met alle comfort. De streek is ook zeer prachtig met al die watervallen en meren. Wij willen jullie ook danken voor jullie spontane gastvrijheid. We hebben hier ook super lekker gegeten. En in het speciaal nog eens een dikke merci voor het eten dat jullie speciaal voor Jessica hebben klaar gemaakt. Zij is jullie zeer dankbaar. Merci voor alles en wie weet tot ziens. Alleszins nog veel succes.

Lieve groeten van Jessica, Danny en Ingrid en een poot van Nunca (Toller)

Gîte du Bois I -16 t/m 23 juni 2018

Jessica, Danny, Ingrid en de hond Nunca24-06-2018 20:15

Twee fantastische weken waarin we totaal ont zorgt zijn! Heerlijk vers voer voor onze moeilijke eter Tara. Prachtige wandelingen van de door jullie aangegeven routes. Onze favorieten zijn Lac Pavin en Cascades de Chiloza. Maar ook alle andere wandelingen waren heerlijk. Bedankt voor jullie fantastische ontvangst en fijne avonden aan tafel. Het is een heerlijk huis met lekkere douche, fijne bedden en super gezellige woonkamer! De eerste dagen was het weer iets minder maar ook dan hebben we genoten van de haard en een goed boek.

Heel veel groeten en succes met alles! Jullie zijn echt toppers! Ook voor jullie gezellige moeder Trees.


Gîte 3 Etoiles - 9 t/m 23 juni 2018

Bob, Tanja en Labradoodle Tara

Bob, Tanja en de hond Tara24-06-2018 20:09

Beste Gerti, Ellen en Trees,
Het voelt weer als thuiskomen na 2 keer eerder bij jullie geweest te zijn. Dit keer was Willie (moeder) ook mee met ons. We hebben in totaal maar liefst ruim 50 km gewandeld afgelopen week. Hoogtepunt was zeker naar de top van de Puy de Sancy. Deze zijn we vanaf station de Chastreix-Sany begonnen. De vorige keer waren we in September 2016. Het verschil met toen is dat er nu enorm veel mooie bijzondere bloemen in de velden stonden. Ook de honden hebben erg genoten. De omheinde tuin is toch echt wel een pluspunt.
Misschien tot een volgende keer. Groetjes, Willie, Mark & Sanne en de hondjes Blitz en Pepper Gite du Bois I: 02-09 juni 2018

Sanne, Mark, Willie en de hondjes Pepper en Blitz09-06-2018 14:39

Beste Familie Van Stijn, Dank voor het hartelijke ontvangst, het leuke huisje en de mooie tuin voor onze Pepper. We hebben genoten van jullie lekkere eten! Een ideale plaats om van hieruit van alles te ontdekken ….héél mooie streek! Wij komen zeker terug! Doe zo voort! Wim, Bob en Pepper (Welsh Springer Spaniel)
Gite du Bois I 26 mei - 02 juni 2018

Wim, Bob en Welsh Springer Spaniel Pepper05-06-2018 12:25

Beste Gerti, Ellen en Trees,
Heel erg bedankt voor de fijne vakantieweek. We hebben weer genoten, alles was top: de gîte, de wandelingen, het eten, de gezelligheid en zelfs het weer werkte mee. Mini heeft weer volop genoten van de tuin, de omgeving en de knuffels. We komen graag terug, maar dan weer voor 2 weken. Heel veel succes met alle plannen, die gaan -jullie kennende- allemaal lukken. Tot volgend jaar en misschien al eerder in Ndl. Knuffel van Mini.
André & Sandra xxx
Gite du Bois I - 18/5 t/m 26/5/2018

Sandra, André & Mini05-06-2018 12:22

We hebben met onze 2 honden een heerlijke vakantie gehad. Prachtige omgeving. We hebben mooie wandelingen gemaakt. Heerlijk huisje en lieve gastvrouwen.. Genoten van het eten en de pizza's. Absolute aanrader. Hartelijk dank voor een heerlijke vakantie.
Annemarie & Hein en de honden Joris & Droef
Gite les 3 etoiles - 19 mei 2018

Annemarie & Hein en Joris & Droef05-06-2018 12:16

Gearriveerd met prachtig weer. Ook de dag erna dik 20 graden tot in de middag. Forse regen kletterde neer. Zondagmorgen wakker geworden in een totaal andere wereld. Een dik pak sneeuw in de maand mei. Wat een prachtige plaatjes leverde dat op! We hebben wederom een heerlijke wandelvakantie achter de rug.
Groet, Sabine, René en Floyd
Gite du Bois II - 20/05/2018

René, Sabine en Floyd05-06-2018 12:12

Wat hebben wij een heerlijke week gehad! En wat was het leuk om jullie te ontmoeten en voor Peter om jullie weer terug te zien na zo'n lange tijd. De gîte was super en voorzien van alle luxe! Wij blijven ons verbazen over hoeveel werk jullie hier verzet hebben om deze prachtige plek te maken zoals hij nu is. Sophie heeft genoten van de sneeuw en van oma Trees! Tot misschien wel een volgende keer, maar dan met z'n 4-en.
Gîte du Bois II 09-03-2018
Peter, Lisa & Sophie

Peter, Lisa & Sophie10-03-2018 19:46

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [49]
Reactieformulier

Reactieformulier